Pagina's

woensdag 16 september 2015

Fabulous fall - Sew Long Summer 2015

Voor fabulous fall heb ik een restje kreukelige stretchstof gebruikt en ben ik op zoek gegaan naar een patroon voor een wikkeltop. Ik vond er één in een Burda van 2002 die er erg makkelijk uitzag.
En hij zat ook snel in elkaar, alhoewel de stof niet helemaal meewerkte. Volgende keer maar tricot gebruiken...

zaterdag 12 september 2015

Holi-daze - Sew Long Summer 15

Vandaag een jurkje gemaakt uit mijn voorraad stoffen en andere zooi, zelfs het patroon had had ik al geknipt klaarliggen.
Dus hij was snel klaar en mooi op tijd nog voor Holi-daze.
Het knoopje heb ik vorig jaar cadeau gekregen in een schattig lucifersdoosje, van een collega. Ik heb er maar geen closeup van gemaakt toen ik de jurk aan had, is net iets teveel decolleté... 😉

zondag 6 september 2015

Never ending summer - Sew Long Summer 15

Met deze top voelt het het hele jaar als zomer, vooral omdat ik 'm gemaakt heb om in te sporten, dus dan krijg ik het vanzelf warm. 😉
Dus hij past mooi binnen de opdracht van deze week: nerver ending summer.

Ik heb een patroon uit My Image wat simpeler gemaakt, zodat ie lekker snel klaar was.

woensdag 2 september 2015

Picknick/boodschappenmand

Eigenlijk heb ik een hekel aan tafelzeil onder mijn naaimachine, maar ik werd vanochtend wakker met een ideetje wat ik niet uit mijn hoofd kreeg en dus ben ik er toch mee aan de slag gegaan.

Ik had nog een restje liggen uit de bakfietstijd, toen ik regelmatig mijn bakfiets voorzag van een nieuwe hoes, zodat de kinderen comfortabel konden zitten en de bakfiets er wat gezelliger uitzag. We hebben daar flink wat mee gefietst, gooiden 'm vol speelgoed en eten en konden ons zo wel een poosje vermaken.
Na jaren niet hebben kunnen fietsen, heb ik nu een aangepaste fiets en ook die is erg geschikt om een hoop zooi mee te nemen. Alleen ziet die er niet zo gezellig uit... Dus net even een hoesje gemaakt voor over een kratje:

Related Posts with Thumbnails