Pagina's

zondag 20 juni 2010

To do lijstje *nieuw*

Kan inmiddels wel flink wat afstrepen van mijn vorige to do lijstje:
Butterick 4954 was op tijd af voor de EFF, de Ottobrejurkjes voor de meiden ook. Vogue 8280 had ik op tijd af voor de Baseballs, maar heb toen toch een andere jurk aangetrokken. Heb 'm inmiddels al wel weer een paar keer aangehad en veel complimentjes gehad :-) Voor de fotoshoot op het Markiezenhof was ik op tijd klaar met TV 405 en het decoreren van de hoed. Het korset heb ik uiteindelijk zo gelaten, vind 'm wel prima zo. Ook de steampunk outfit heb ik niet meer aangevuld, maar was wel ok zoals ie was. (komen binnenkort nog wel foto's van)

En dan nu... Ben net helemaal gelukkig terug gekomen van de stoffenbeurs: 14 meter mooie stoffen voor maar 14 euro!

Mijn nieuwe to do lijstje wordt dus als volgt:

1. Een zomerjas, die heb ik al jaren niet. Ik ga hiervoor weer het patroon Butterick 4954 gebruiken.

2. Merckwaerdigh BHB40: ja, die ligt nog steeds klaar... Alleen heb ik nu weer meer keuze uit stoffen, misschien wordt ie wel bruin.

3. Petticoat: deze wil ik o.a. voor de steampunk outfit gaan gebruiken en wordt tot iets over de knie. Heb er geen patroon voor, heb ik ook niet nodig ;-)

4. Tribal fusion buikdansbroek + rokje voor erover. Hiervoor heb ik een patroon voor een fitnessbroek aangepast. Deze heb ik al 2x eerder gemaakt, maar hier nog niet laten zien. Zal ik dan wel meteen doen als ik deze klaar heb.

Hier hou ik het even bij, dit lijstje hoop ik in de zomervakantie af te krijgen. Moet lukken, want dat zijn voor mij wel 7 weken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails