Pagina's

zondag 10 maart 2013

Borduurpatronen op Pinterest + een bolero

Zo, ben nu even zelf aan het pinnen gegaan op Pinterest. Het leek me wel leuk om alle borduurpatronen die ik op mijn laptop heb op één bord te hebben. Moet nog steeds een keer een handig systeem vinden voor het terugvinden van die patronen in mijn eigen mapje, maar alle plaatjes zijn nu wel verzameld!
Ook wel handig voor als ik een keer iets voor een ander ga borduren, kan diegene daar eerst eens rondneuzen.Deze bolero heb ik zelf bedacht, zonder patroon. Hij bestaat uit één stuk en alleen onder de armen loopt een naadje. Ideaal om te kunnen borduren, dacht ik zo. ;-)
Bij deze ging het borduren niet zo lekker, de draad brak steeds en daarom heb ik bij de tweede vleugel ander garen gebruikt. Voor nu dus alleen geschikt als proeflapje, maar het geeft wel een idee. Met dit als basis en dan verschillende borduurpatronen of op verschillende plekken een borduursel, of de randjes verschillend afgewerkt, kan ik wel honderden verschillende versies hiervan maken. De maat moet ik nog even checken bij een paar proefpersonen, maar ik wil ze dan in de maten S/M en L/XL gaan maken.

Dus, als er verzoekjes zijn: mijn borduurpatronen weten jullie te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails