Pagina's

donderdag 25 maart 2010

Inspiratie voor een fascinator

Alsof mijn to-do-lijstje nog niet lang genoeg is...
Maar toch, dit is gewoon een leuk, klein projectje. Ook lekker snel klaar als je eenmaal alle spullen in huis hebt (hmmm, vanmiddag maar eens even gaan shoppen).

">

Beading gem heeft een overzicht gemaakt met tutorials, heel handig.

Op Etsy kun je handgemaakte fascinators kopen, mocht je zelf niet zo handig zijn. Ook erg leuk om te kijken en inspiratie op te doen, er zijn zoooooooveel verschillende soorten fascinators!

Je kunt natuurlijk gewoon in een hobbywinkel kijken voor veren, of winkels als Xenos, Kwantum enzo hebben ook wel eens wat leuks. Maar bij Ostrichesonline is er gewoon ontzettend veel keus!

Voor de kleine details: de Poppenkraal en kijk dan eens onder 'ornamenten' of 'plakstenen'.

En ook weer een mogelijkheid om mijn borduurmachine bij te gebruiken, de fascinator op Urban Threads is niet helemaal wat ik wil, maar geeft wel een leuk idee.

Foto's van The Indigo, tribal fusion buikdans, daar hebben ze ook vaak van die gave dingen in het haar. Een Nederlandse webshop die ook verschillende soorten haardecoratie (en andere tribal fusion spullen) verkoopt: Tribaltique.

2 opmerkingen:

 1. weer helemaal super!!!
  ben eerst met opleiding bezig maar dan toch zeker een keer cursus buikdansen!!!..leuk die tribalfusion webwinkel!!!(vind die armbanden zo mooi) heb je nog meer van die adresjes?

  groetjes marijke

  ps yes thats me op naaipatronenhyves hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, ik ken niet echt veel meer adresjes, volgens mij is er gewoon niet zo heel veel op tribal fusion gebied in NL. Mijn buikdansjuf heeft wel wat linkjes verzameld: http://www.maya-acid.com/links.html Misschien dat je daar wat mee kan?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails