Pagina's

zondag 11 april 2010

Weer wat cadeautjes

Tja, het begint bijna een verplicht nummer te worden, Kyna had weer een feestje en ik heb weer wat geborduurd. Niet dat ik het vervelend vind hoor, integendeel! En vooral de reactie van het meisje was ontzettend leuk. Ik vroeg haar vorige week of ze nog wensen had voor haar verjaardag en ze zei meteen: 'O ja, zou je voor mij ook zo'n tasje met naam willen maken, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieeeeeeft?' En ook na het feestje gisteren kwam ze me nog even bedanken, ze was erg blij met haar cadeautje.
Ik had een notitieblokje + pen bij de Hema gekocht, van vilt een hartje met naam geborduurd en dit met textiellijm op het notitieboekje geplakt. En dan natuurlijk nog het tasje: van restjes stof gemaakt en ook weer een applicatie met naam:


Bij de buren is een jongetje geboren. Ik had het idee om zijn naam + sterrenbeeld op een slab te borduren, maar vond de symbolen voor ram niet zo leuk. En al googlend kwam ik het logo van Dodge tegen, dat vond ik wel stoer genoeg voor een knul:

De slab is weer van de Hema, zat bij een setje van 3 voor 2,95.

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat die meiden er dus al helemaal zelf om vragen, en weer een trend gezet Jacqueline ;-) Nu moeten al die moeders creatief aan de slag thuis hihi

    Maar wat lief joh, dat het zo gewaardeerd wordt, geeft een goed gevoel en hele leuke persoonlijke kadootjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails