Pagina's

donderdag 16 september 2010

30's Bombshell dress deel 2


Nee, het is niet alleen een vreselijke foto, zo wazig en éénarmig, de jurk is het ook niet helemaal :-(

Ik dacht slim te zijn door voor een tricotstof te gaan, zodat ik geen rits erin hoefde te zetten (ok, ik ben gewoon lui). Maar de stof valt gewoon niet mooi, zeker aan de onderkant niet.

Dus nu heb ik een paar opties en een week de tijd, wat zal ik doen?
- Van voor af aan beginnen met een andere stof (heb ik wel al in huis).
- Alleen de onderkant vervangen met een andere stof.
- Gewoon een jurk kopen.

2 opmerkingen:

  1. Ik geef je gelijk de jurk is niet super, maar ik vind niet dat het aan je naaitalenten ligt. Dit model is gewoon erg moeilijk voor je figuur. Ik heb hetzelfde figuur als jou en zo'n jurken vermijd ik (plus ze passen toch niet tenzij ik ze zelf maak). Wat jij nodig hebt als je een nauwe rok hebt is iets dat je bovenste meer accentueert. Als die schouders hier niet roze geweest waren, maar iets dat opviel ten opzichte van je huid zou je lichaam er al veer meer in evenwicht tonen denk ik. Andere schouders (met kort mouwtje) is misschien ook een optie? Ik ben maar eventjes aan het denken wat je zou kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb inmiddels een bloesje gekocht wat ik op een rok ga dragen a.s. zaterdag. En de jurk ga ik opnieuw maken met een andere stof. Ik vind de combinatie met het roze en zwarte zelf wel erg leuk, maar misschien kan ik inderdaad iets met een mouwtje doen om dat meer te accentueren. En ik wil dat de onderkant iets wijder uit gaat lopen. Toevallig kwam ik in de kast nog een vergeten rok tegen die precies dat model heeft wat ik in de jurk wil, dus kan ik dat mooi als voorbeeld gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails