Pagina's

maandag 5 januari 2015

Eigen ontwerp, maar niet voor mezelf

Er is niet zo heel veel uit mijn handen gekomen de laatste maanden. En datgene wat ik gemaakt heb, heb ik niet eens voor mezelf gemaakt.

Voor in een lokaal op mijn werk heb ik een oud schilderij uit een berghok genomen en dat bekleed met stof. Zo fleurt ie het lokaal een beetje op en kan hij dienst doen als memobord.
Ben erg blij hoe deze jurk geworden is. Hierbij heb ik wat stukjes van andere jurken gecombineerd en het rokgedeelte met zakken een beetje zelf uitgevogeld.
In augustus was een vriendin van me jarig en als cadeautje zou ik nog wel een keer een tas voor haar maken. Het duurde even voordat ie af was, het was ook een aardig klusje met alle studs en het puzzelen, maar vlak voor het einde van het jaar was de tas af!
Voor mijn neefje en nichtje heb ik een zorgenvriendje gemaakt. De mond is een rits waarbij ze dan hun zorgen op een briefje kunnen schrijven en dit kunnen laten 'opeten'. Ze hadden zelf een tekening gemaakt met hun idee. Nu had ik geen gestreepte stof, dus heb ik het een beetje anders gemaakt, maar ze waren er blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails